City Trip? Geen probleem
Camphuur brengt u overal

Een camper huren bij camphuur.nl

Een camper vakantie staat voor een vrije en avontuurlijke vakantie. Van tevoren hoeft niets gepland te worden en bevalt iets niet dan trekt u gewoon door. En dit alles met de luxe van uw eigen huisje op wielen!

Wij voelen dit vrije gevoel met u mee en u zit bij ons dan ook niet aan vaste ophaal- of vertrekdata vast. In overleg is alles mogelijk! Uiteraard betaalt u enkel de dagen dat de camper in uw bezit is.

Camphuur werkt niet met nieuwe campers waardoor we u wel een hele gunstige prijs kunnen bieden in elk seizoen! U betaalt dus tot honderden euro's per week minder, maar krijgt nog steeds alle faciliteiten die bij een nette camper horen.

Alle campers zijn voorzien van een standaard inventaris waaronder een gasfles, stroomkabel, waterslang  en alle benodigdheden om te koken; zoals pannen, borden en bestek.

Bekijk dus snel onze campers en reserveer uw onvergetelijke vakantie!

Prijzen

Camphuur biedt u betaalbare en overzichtelijke prijzen aan. De prijzen zijn 'all-in', zonder verrassingen achteraf zoals vaste reserveringskosten en vaste schoonmaakkosten. Ook worden geen extra kosten gerekend voor opties zoals luifels en fietsendragers.

Zelfs pechhulp zit in de prijs die Camphuur u biedt!

De campers

Alle campers worden twee keer per jaar onderwerpen aan een grondige (technische) keuring die wordt uitgevoerd door een BOVAG erkend bedrijf.

Mocht u onverhoopt toch pech krijgen dan zijn alle campers aangesloten bij een pechhulp dienst en wordt u geholpen waar u ook bent, zodat uw vakantie nooit in het water zal vallen.

Verzekering

Alle campers van camphuur zijn standaard WA verzekerd incl. een inzittenden verzekering.

Camper kopen

Camphuur heeft altijd goed onderhouden campers. Wellicht is het avontuur zo goed bevallen dat u nu een camper wilt kopen? Vraag naar de gunstige mogelijkheden! Ook kunt u uw eigen camper gerust aanbieden ter verkoop aan Camphuur.

Veel gestelde vragen

-Zit ik vast aan standaard ophaal- en terugbrengtijden?
Nee, in overleg met ons is veel mogelijk.

- Wat doe ik met mijn eigen vervoer tijdens mijn vakantieperiode?
U kunt uw eigen vervoer kosteloos binnen stallen tijdens uw eigen vakantie.

-Hanteert Camphuur vaste dagen om een camper op te halen of terug te brengen?
Nee, u plant uw vakantie in zoals het u het beste uit komt.

-Zit er een minimum aan het aantal dagen dat ik moet boeken?
Ja, het minimum is een week, in het hoogseizoen is korter mogelijk.

-Is er een borgsom voor het huren van een camper?
Ja, de borgsom bedraagt 1000,- €

- Kan ik pinnen bij jullie?
Nee, dit kan helaas niet, dus neem waar nodig uw internet bankieren kastje mee.

- Waar moet ik zelf aan denken?
Belangrijk om zelf mee te nemen zijn uw rijbewijs, linnengoed en eventueel extra toiletvloeistof. Een buitenzit is bij te huren.
Ook is een big green egg minimax bij te huren voor €50,- per week.

- Hoe kan ik een camper reserveren?
Dit kan door ons een email te sturen, het contactformulier in te vullen of te bellen. Direct reserveren via de site zelf kan niet.