City Trip? Geen probleem
Camphuur brengt u overal

Over Camphuur

Camphuur is in 2009 begonnen met het verhuren van campers. Wat is begonnen als hobby is vanwege de vele positieve reacties inmiddels een eenmanszaak geworden. Een hal en een aantal leuke campers zijn de formule voor een betaalbare vakantie.

Waarom een dure, nieuwe camper huren als het ook voor vele honderden euro's per week minder kan? Een camper huren gaat om vrijheid en niet zozeer om luxe. Natuurlijk moeten alle basis benodigdheden aanwezig en functioneel zijn maar het plezier en vrije gevoel worden er niet minder om als de camper een aantal jaren ouder is.

Camphuur probeert met dit concept vanwege het eigen plezier in campervakanties het echte campergevoel voor iedereen mogelijk en betaalbaar te maken.

Camphuur bevind zich in Haaksbergen vlakbij de Duitse grens. Een ideale locatie om uw vakantie naar het buitenland te beginnen. Een eigen auto kan kostenloos gestald worden. Ook is het landschap van Twente een echte aanrader. Haaksbergen is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg A1 en ligt nabij Enschede en Hengelo.